Εάν δεν μπορείτε να ακούσετε από αυτόν τον player επιλέξτε κάποιον άλλον από το σχετικό μενού της αρχικής μας σελίδας.
Η ιστοσελίδα του Ellinikosfm.com αλλάζει! Τις επόμενες ημέρες θα είναι στον αέρα η ανανεωμένη μας ιστοσελίδα! Ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη για τα όποια προβλήματα θα παρουσιαστούν στην παρούσα ιστοσελίδα!
 
 
 
 
• Αναζήτηση στην Playlist
• Αναζήτηση στην Playlist
• Το δημοφιλέστερο Ραδιόφωνο
Live Greek Radio
Αν είσαστε καλλιτέχνης ή μουσικό συγκρότημα και θέλετε να προβληθείτε μέσα από την σελίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας το υλικό της δουλειάς σας.
 
• ÁÃÃÅËÉÊÇ ÇËÉÁÄÇ
• ÁÃÃÅËÉÊÇ ÇËÉÁÄÇ
Βιογραφικό Καλλιτέχνη:
Η Αγγελική γεννήθηκε στην Αθήνα ενώ από πολύ μικρή έμαθε να αγαπά το λαϊκό τραγούδι μια και είχε "δασκάλα" τη γιαγιά της που δεν είναι άλλη από τη μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού, την κυρία Καίτη Γκρέυ.

Η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κοινό ήταν το 1995 σε πολύ μικρή ηλικία, στο Posidonio, όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Αγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου. Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Νότης Σφακιανάκης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Δέσποινα Βανδή, Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Αγγελικής Ηλιάδη κυκλοφόρησε με το τίτλο "Τη μοναξιά φοβάμαι" και περιλαμβάνει δώδεκα λαϊκά τραγούδια σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Πάνου Φαλάρα, Κοσμά και Εβίτας Μπουρμά.

Το καλοκαίρι του 2003 εμφανίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Μούσες στη Θεσσαλονίκη όπου και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού.

Το χειμώνα του 2005 η Αγγελική Ηλιάδη κυκλοφορεί ακόμα ένα album, με τίτλο 'Τώρα Τι Θες;' σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη, Γιώργου Καφετζόπουλου, Harry K και Σταμάτη Γονίδη. Τους στίχους του δίσκου αυτού επιμελούνται οι Ηλίας Φιλίππου, Σταμάτης Γονίδης, Δημήτρης Τσιάφας, Βίκυ Γεροθόδωρου και Πάνος Φαλάρας. Από τα 13 τραγούδια του album, ξεχωρίζουν το ομώνυμο κομμάτι καθώς και το πρώτο single, ένα τσιφτετέλι με τίτλο 'Αγγελέ Μου Και Αλήτη'.

To 2006, η Αγγελική Ηλιάδη κυκλοφορεί το νέο της cd με τον τίτλο "Απόφαση Καρδιάς" με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών.

Το 2007 σε νέα εταιρία τη Heaven, η Αγγελική Ηλιάδη κυκλοφορεί το νέο της album "Ποτέ δεν έφυγες".

• Στατιστικά καλλιτέχνη
• Στατιστικά καλλιτέχνη
Συνολ. 'Αλμπουμς: 1 Συνολ. Τραγούδια: 1 Ακούστηκαν συνολικά: 28 φορές
Συνολ. Επιλογές: 0 φορές Συνολ. Ακροάσεις: 623
Ακούστηκε τελευταία το τραγούδι: ÌÉÁ ÃÕÍÁÉÊÁ ÌÏÍÏ ÎÅÑÅÉ (στην : 12.3.2019 @ 2:22, από το άλμπουμ: ÔÑÁÕÌÁÔÉÓÌÅÍÅ ÌÏÕ ÅÑÙÔÁ)
Τελευταίο τραγούδι που ζητήθηκε από ακροατή μας: δεν έχει επιλεγεί κάποιο τραγούδι από αυτόν τον καλλιτέχνη

Σημ.: Όλες οι ημερομηνίες είναι πολιτείας Ουάσιγκτον Αμερικής, GMT -8 ώρες.


• Όλα τα άλμπουμς του καλλιτέχνη ÁÃÃÅËÉÊÇ ÇËÉÁÄÇ
• Όλα τα άλμπουμς του καλλιτέχνη ÁÃÃÅËÉÊÇ ÇËÉÁÄÇ

 

Παρακάτω βλέπετε τα άλμπουμς του καλλιτέχνη ÁÃÃÅËÉÊÇ ÇËÉÁÄÇ.
Πατήστε τον τίτλο του άλμπουμ για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες

Τίτλος Τραγούδια Ακούστηκε Προστέθηκε
ÔÑÁÕÌÁÔÉÓÌÅÍÅ ÌÏÕ ÅÑÙÔÁ 1 28 φορές 2.2.2018 @ 21:52