Εάν δεν μπορείτε να ακούσετε από αυτόν τον player επιλέξτε κάποιον άλλον από το σχετικό μενού της αρχικής μας σελίδας.
Η ιστοσελίδα του Ellinikosfm.com αλλάζει! Τις επόμενες ημέρες θα είναι στον αέρα η ανανεωμένη μας ιστοσελίδα! Ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη για τα όποια προβλήματα θα παρουσιαστούν στην παρούσα ιστοσελίδα!
 
 
 
 
• Αναζήτηση στην Playlist
• Αναζήτηση στην Playlist
• Το δημοφιλέστερο Ραδιόφωνο
Live Greek Radio
Αν είσαστε καλλιτέχνης ή μουσικό συγκρότημα και θέλετε να προβληθείτε μέσα από την σελίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας το υλικό της δουλειάς σας.
 
• ONAR
• ONAR
Βιογραφικό Καλλιτέχνη:
Τους Όναρ στις συναυλίες τους συνοδεύουν οι:

μπάσο: Μιχάλης Κεχαγιάς

κιθάρα ηλ. : Στέλιος Μακρυπλίδης

τύμπανα: Κοσμάς Μπρούσαλης

πλήκτρα: Διαμαντής Καραγιαννακίδης

ηχολήπτης: Ηλίας Καρούμπαλης

Οι Όναρ ( Λευτέρης Πλιάτσικας ? Πένυ Ραμαντάνη) δημιουργήθηκαν το 1998 και το 1999 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος, με τραγούδια του Λευτέρη και παραγωγή του Φίλιππου Πλιάτσικα και γενικό τίτλο «Το έργο που παίζουν τα μάτια σου». Από την πρώτη στιγμή κέρδισαν τις πιο θετικές εντυπώσεις με τραγούδια όπως «Με τρομάζεις», «Χάρτινα Φανάρια», «Γαλάζιες ερωμένες» και ο δίσκος έγινε χρυσός.

Το 2000 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο «Μην πετάς θα σε δουν», ένας ιδιαίτερος δίσκος στον οποίο συμμετείχε η Teressa Salgueiro των Madredeus σε ένα τραγούδι βασισμένο σε ένα ποίημα του Federico Garcia Lorca , και ο Μάνος Ξυδούς σε δύο τραγούδια. Και αυτός ο δίσκος γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Η επόμενη δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2003 με τίτλο «Αλαντίν, τελειώσαν οι ευχές σου». Πρώτο ξεχώρισε το τραγούδι «Δεν χρωστάω σε κανένα» (το οποίο είχε προηγηθεί σαν cd-single και είχε γίνει χρυσό) στο οποίο συμμετείχε ο Βασίλης Παπακωσταντίνου και αργότερα μια διασκευή στο παλιό λαϊκό τραγούδι «Ιστορία μου». Επίσης ξεχώρισαν τραγούδια όπως «Να σαι καλά» , «Πόσα πλοία έχω χάσει» και «Φυσάει στα σταυροδρόμια του κόσμου», βασισμένο σε ποίηση Τάσου Λειβαδίτη.

Στα επόμενα τρία χρόνια κυκλοφόρησαν τα επόμενα δύο άλμπουμ «Στην άκρη της γης» και «Πού ταξιδεύεις?» με τραγούδια που αγαπήθηκαν όπως «Μαχαίρια τώρα τα φιλιά σου», «Κύματα του Αιγαίου», «Μη φύγεις», «Πέτα με ψηλά» κ.α.

Τον Δεκέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε ο καινούριος δίσκος με τίτλο «Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται» ο οποίος διαγράφει ήδη μια πολύ επιτυχημένη πορεία και έχουν ξεχωρίσει τραγούδια όπως «Αν αγαπάς» , «Κασέτα»(σε στίχους της Ευσταθίας), «Περασμένα μεσάνυχτα» κ.α.

Οι Όναρ από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου μέχρι σήμερα, κάνουν συνεχώς συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, έχουν συμμετάσχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ, έχουν συνεργαστεί με τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής σκηνής όπως: Φίλιππο Πλιάτσικα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή, Socrates, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Σάκη Μπουλά, Λάκη Παπαδόπουλο, κ.α. έχουν συμμετάσχει στις συναυλίες αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης σε καλλιτεχνική επιμέλεια Γιώργου Νταλάρα, και συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία με τα καινούρια τραγούδια και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

• Στατιστικά καλλιτέχνη
• Στατιστικά καλλιτέχνη
Συνολ. 'Αλμπουμς: 4 Συνολ. Τραγούδια: 4 Ακούστηκαν συνολικά: 47 φορές
Συνολ. Επιλογές: 0 φορές Συνολ. Ακροάσεις: 1271
Ακούστηκε τελευταία το τραγούδι: THALASSES (στην : 10.3.2019 @ 11:06, από το άλμπουμ: TA TRAGOUDIA TON NAVTIKON MAS (CD1))
Τελευταίο τραγούδι που ζητήθηκε από ακροατή μας: δεν έχει επιλεγεί κάποιο τραγούδι από αυτόν τον καλλιτέχνη

Σημ.: Όλες οι ημερομηνίες είναι πολιτείας Ουάσιγκτον Αμερικής, GMT -8 ώρες.


• Όλα τα άλμπουμς του καλλιτέχνη ONAR
• Όλα τα άλμπουμς του καλλιτέχνη ONAR

 

Παρακάτω βλέπετε τα άλμπουμς του καλλιτέχνη ONAR.
Πατήστε τον τίτλο του άλμπουμ για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες

Τίτλος Τραγούδια Ακούστηκε Προστέθηκε
19 óõí 1 ENDEHNA TRAGOUDIA 1 24 φορές 17.10.2018 @ 20:24
30 HRONIA ELLINIKO ROK 2 58 φορές 17.10.2018 @ 20:24
OSA ANDIO MAS MENOUN 1 22 φορές 1.3.2018 @ 18:48
TA TRAGOUDIA TON NAVTIKON MAS (CD1) 1 128 φορές 18.2.2018 @ 17:53