Αναζήτηση Νέων

Λέξη(εις) Αναζήτησης:

Κατηγορία:

 

Ηλίας Πολίτης

O Ηλίας Πολίτης είναι τραγουδοποιός της νέας γενιάς δημιουργών,γεννήθηκε στην Αθήνα προέρχεται από μουσική οικογένεια και έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Κοινωνικές επιστήμες στην Ιπποκράτειο σχολή, επίσης θεωρία κιθάρας,αρμονίας και είναι μουσικός και ενορχηστρωτής.
Είναι μέλος της ΑΕΠΙ από το 2001 και μέλος της ένωσης μουσικοσυνθετών Ελλάδος ( ΕΜΣΕ) από το 2007.

Στη δισκογραφία συμμετέχει απο το 2000 με το συγκρότημα Καθ'Οδόν και απο το 2003 με σημαντικές συνεργασίες μετά τη διάλυση του συγκροτήματος με αυτόνομη πορεία, σε συναυλίες, μουσικές σκηνές και Θεατρικά έργα.
Σημεία αναφοράς η συνεργασία του με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, Τον Βασίλη Παϊτέρη,την Άντζελα Δημητρίου, την Άντζυ Σαμίου, τα Παιδιά απο την Πάτρα, τον Αλέξανδρο Χατζή και άλλους πολλούς που διαμόρφωσαν στον τραγουδοποιό μουσικό χαρακτήρα.

Έχει τέσσερις προσωπικούς δίσκους και αρκετές συμμετοχές σε άλλους δίσκους καλλιτεχνών.
Εργάζεται επίσης σαν μουσικός παραγωγός απο το 1995 επαγγελματικά, ενώ σαν συνθέτης και ερμηνευτής έχει μεγάλο έυρος ρεπερτορίου απο την έντεχνη, λαϊκή και πόπ - ροκ σκηνή που εκφράζουν όλες τις πτυχές του, την ιδιοσυγκρασία του και των μουσικών καταβολών του.

Αναζήτηση Νέων

Λέξη(εις) Αναζήτησης:

Κατηγορία:

 

Η ιστοσελίδα ειναι αφιερωμένη στην μνήμη του πατέρα μου και της μητέρας μου. The website is dedicated to my father's and my mother's memory.