Αναζήτηση στην Playlist

Τίτλος Τραγουδιού:

Καλλιτέχνης (επώνυμο):

Αλμπουμ:

Είδος:

 

Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης ιστοσελίδας / Προσωπικά δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του site ellinikosfm.com υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).
Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και της υπάρχουσας νομοθεσίας σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε κάθε περίπτωση το site ellinikosfm.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και πάντα μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο ελληνικό κι ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για τα ζητήματα αυτά. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν κείμενο οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site ellinikosfm.com

Links to other sites («Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες»)
Το site ellinikosfm.com περιλαμβάνει links («δεσμούς») προς άλλα web sites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το site ellinikosfm.com για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν ούτε και δηλώνει πως συμφωνεί κατά ποσοστό 100% με τις θέσεις, τις απόψεις και το περιεχόμενο των άλλων web sites.

IP Addresses
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο site ellinikosfm.com καταγράφεται και αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων που αφορούν στην παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του site ellinikosfm.com

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων
Το site ellinikosfm.com διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών
διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Το site ellinikosfm.com διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης/χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας. Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.
Επισκέπτες/χρήστες του site ellinikosfm.com που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του site ellinikosfm.com μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους κι εφόσον το γεγονός γνωστοποιηθεί προς αυτό, το site του διαγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες. Το site ellinikosfm.com και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.

Σύμβαση χρήσης
Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του site ellinikosfm.com παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στο site ellinikosfm.com
Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του site ellinikosfm.com Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του site ellinikosfm.com . Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του site ellinikosfm.com ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του site ellinikosfm.com συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, του site ellinikosfm.com και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο με σκοπό το προσωπικό κέρδος. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) μη εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το site ellinikosfm.com χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Για τους παραπάνω λόγους το site ellinikosfm.com δύναται να απαγορέψει την πρόσβαση στις πληροφορίες που παρουσιάζει σε οποιονδήποτε ο οποίος δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Ευθύνη επισκέπτη / χρήστη
Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του site ellinikosfm.com αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στο site ellinikosfm.com από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών. Ο επισκέπτης/χρήστης - μέλος των σελίδων ellinikosfm.com πιο συγκεκριμένα, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για κάθε περιεχόμενο προσβλητικό της προσωπικότητας, της τιμής, ή της υπόληψης τρίτων, ή περιεχόμενο που παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα τρίτων, ή παραβιάζει τον ποινικό νόμο γενικότερα. Για οποιαδήποτε ζημιά ή ηθική βλάβη προκληθεί δια των υπηρεσιών μας, από την ανάρτηση, δημοσίευση ή κοινοποίηση οιουδήποτε περιεχομένου, υπεύθυνος για την αποκατάσταση της είναι αποκλειστικά ο επισκέπτης/χρήστης - μέλος. Αν παρά τον όγκο των στοιχείων, πληροφοριών, περιεχομένων κλπ., ο δικτυακός μας τόπος, πληροφορηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, περιεχόμενο που προσβάλλει την προσωπικότητα την τιμή ή την υπόληψη οιουδήποτε τρίτου, και κατά την κρίση του επιφέρει ηθική βλάβη και περιουσιακή ζημία σε τρίτον, δικαιούται χωρίς προειδοποίηση: α) Να διαγράψει άμεσα το συγκεκριμένο περιεχόμενο. β) Να διακόψει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη-μέλους. γ) Να λάβει οποιοδήποτε κατά τη κρίση του νομικό μέτρο, για την αποτροπή της συγκεκριμένης πράξης, και της πρόκλησης οιασδήποτε ζημιάς σε τρίτους.

Ενδεικτική παράθεση απαγορευμένων χρήσεων των υπηρεσιών του ellinikosfm.com
Οι χρήστες/μέλη του ellinikosfm.com τηρώντας τη κείμενη νομοθεσία, το Σύνταγμα, τις Διεθνείς Συμβάσεις, και τις γενικά παραδεκτές αρχές δεοντολογίας, οφείλουν να απέχουν από:

 
1) την ανάρτηση και δημοσίευση, κάθε περιεχομένου, που συγκροτεί αντικειμενικά προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής, της υπόληψης, της δημόσιας εικόνας, της περιουσίας οιουδήποτε τρίτου προσώπου.


2) Την ανάρτηση και δημοσίευση περιεχομένου, που είναι αντίθετο με το Νόμο, τα ήθη, είναι δυσφημιστικό ή αντιτίθεται στις Συνταγματικές έννοιες προστασίας της ζωής, της τιμής, της περιουσίας, της αξίας του ανθρώπου ή παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα άλλων, ή συγκροτεί την υποκειμενική ή αντικειμενική υπόσταση οιουδήποτε εγκλήματος ή χαρακτηρίζεται από ρατσιστική διάθεση.


3) Την ανάρτηση και δημοσίευση περιεχομένου, με πορνογραφικό υλικό γενικά, ή παιδική πορνογραφία ειδικά, ή περιεχομένου που προσβάλλει την από το Σύνταγμα προβλεπόμενη προστασία της ανηλικότητας.


4) Την ανάρτηση και δημοσίευση περιεχομένου, που προσβάλλει το Δημοκρατικό Πολίτευμα, το δικαίωμα ανεξιθρησκίας, την προστασία των μειονοτικών ομάδων, προωθεί το ρατσισμό και τη ξενοφοβία ή προσβάλλει τα ατομικά πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Κάθε χρήστης- μέλος των σελίδων του δικτυακού μας τόπου, ευθύς ως αντιληφθεί κάποια από τις παραπάνω απαγορευμένες χρήσεις, οφείλει, να ειδοποιεί τον δικτυακό μας τόπο, ο οποίος πλέον υποχρεούται, να διαγράφει άμεσα το οποιοδήποτε σχετικό περιεχόμενο, και να διακόπτει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη-μέλους. Ο μεγάλος όγκος των επισκεπτών-χρηστών των σελίδων, και ο πολύ μεγάλος όγκος των θεμάτων που αναρτώνται και δημοσιεύονται, καθιστά αναγκαία τη συμβολή όλων μας, στον εντοπισμό κάθε μη νόμιμης χρήσης, και στον αποκλεισμό τέτοιων φαινομένων. Ο επισκέπτης - χρήστης-μέλος των σελίδων του ellinikosfm.com εκτός της αποκλειστικής του ευθύνης για την ανάρτηση και δημοσίευση οιουδήποτε θέματος, αναλαμβάνει την υποχρέωση, σε τυχόν νομική εμπλοκή, να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά του δικτυακού μας τόπου, ή οιουδήποτε τρίτου, και πιο συγκεκριμένα σε περίπτωση ζημιάς τρίτου και έναρξης νομικής διαδικασίας ενώπιον των Δικαστηρίων, υποχρεούται να ασκεί πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του δικτυακού μας τόπου, και στη συνέχεια να καταβάλει ενδεχομένως οποιοδήποτε ποσό, εκ του λόγου αυτού επιδικαστεί υπέρ τρίτου, και σε βάρος του δικτυακού μας τόπου. Σε κάθε περίπτωση ο χρήσης-μέλος του δικτυακού μας τόπου αποδέχεται ως νόμιμο και δίκαιο το δικαίωμα μας, να διακόπτουμε την χρήση, των προσωπικών κωδικών πρόσβασής (password) αν ο χρήστης-μέλος παραβιάζει τους παραπάνω ενδεικτικά καταγραμμένους όρους.
Περιορισμός ευθύνης site του ellinikosfm.com


Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το site του ellinikosfm.com δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του site ellinikosfm.com στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος. Τα περιεχόμενα του site ellinikosfm.com παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, το site ellinikosfm.com αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.


Το site ellinikosfm.com δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.


Επίσης το site ellinikosfm.com δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "υιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το site ellinikosfm.com δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.


Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση το site ellinikosfm.com .

«Δεσμοί» (links) προς άλλα sites
Το site ellinikosfm.com δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.
Το site ellinikosfm.com σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites
και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
Newsletters - Ενημερωτικά Δελτία
Τα newsletters τα οποία ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών του site ellinikosfm.com λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του site ellinikosfm.com και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων.
Το site ellinikosfm.com διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

Ψηφοφορίες
Το ellinikosfm.com παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του τη δυνατότητα ψηφοφορίας πάνω σε επίκαιρα ζητήματα τα οποία διατυπώνει με τη μορφή ερωτημάτων με προεπιλεγμένες απαντήσεις. Οι απαντήσεις των ψηφοφόρων καταγράφονται, αναλύονται και σχολιάζονται από το ellinikosfm.com για την εξαγωγή συμπερασμάτων ως προς τη τάση των επισκεπτών του ellinikosfm.com σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα που τίθεται για ψηφοφορία. Το ellinikosfm.com διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα συλλογής και εκμετάλλευσης των στοιχείων αυτών και τα πορίσματα στα οποία οδηγείται αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία. Οι ανοιχτές αυτές ψηφοφορίες ΔΕΝ αποτελούν ούτε πρέπει να λογίζονται ως επιστημονικό εργαλείο (Δημοσκόπηση), παρά μόνο ως καταγραφή μιας τάσης των επισκεπτών σε συγκεκριμένα θέματα. Το ellinikosfm.com μπορεί να καθορίσει και ειδικότερους όρους για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία και διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της ψηφοφορίας.

Σχόλια - Αναρτήσεις χρηστών
Η υπηρεσία σχολιασμού των άρθρων δημιουργήθηκε για να επιτρέπει στους χρήστες να παραθέτουν το σχολιασμό τους και την άποψή τους στο συγκεκριμένο άρθρο. Λόγω μεγάλου όγκου σχολίων το ellinikosfm.com έχει δικαίωμα να ελέγχει τα σχόλια πριν αυτά αναρτηθούν. Οι διαχειριστές του ellinikosfm.com έχουν το δικαίωμα να μην αναρτούν ή και να διαγράφουν σχόλια χρηστών κατά την κρίση τους και χωρίς περεταίρω αιτιολόγηση, εάν αυτά δεν συμμορφώνονται με τους γενικούς κανόνες χρήσης του ellinikosfm.com .

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του site του ellinikosfm.com καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.
Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του site του ellinikosfm.com και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 2016/769 (GDPR)

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέσα για την ασφαλή φύλαξή τους.
Η ιστοσελίδα μας συλλέγει κατά την διαδικασία της εγγραφή σας και διατηρεί στοιχεία που εσείς επιλέγετε να μας δώσετε και τα οποία είναι απαραίτητα μόνο για την διαδικασία εγγραφής σας ως μέλος.
Ειδικότερα συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά σας δεδομένα: όνομα, επώνυμο και email.
Σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας αυτών των στοιχείων είναι τόσο η δημιουργία λογαριασμού χρήστη όσο και η δυνατή επικοινωνία με εσάς (μέσω του μη εμφανή email σας προς άλλους) της διαδικασίας «ανάκτησης κωδικού πρόσβασης» του λογαριασμού σας.
Η ιστοσελίδα μας δεν επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να δημιουργεί εξατομικευμένα προφίλ για διαφημιστικούς σκοπούς.
Παρόλα αυτά έχετε πάντα το δικαίωμα να ζητήσετε την διαγραφή του λογαριασμού σας οποιαδήποτε στιγμή εάν θεωρείτε ότι έχουν παραβιαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα ή να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου τoυ ellinikosfm.com με τρόπο, φωτοτυπικό, έγγραφο, εκτυπωτικό, ηχογράφησης ή άλλο πλην ηλεκτρονικού, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με τον Ν. 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ επίσης η αναπαραγωγή/παραλαβή/προβολή (ολική ή μερική) οποιοδήποτε είδους υλικού  τoυ ellinikosfm.com καθώς και η οποιαδήποτε κρυφή παραλαβή ή σύνδεση του υλικού της (μέσω script ή μη εμφανές links τα οποία παραλαμβάνουν το υλικό κρυφά από άλλους διαχειριστές άλλων ιστοσελίδων χωρίς να είναι εμφανές προς τρίτους.) Όλες αυτές οι υποκλοπές είναι εξάλλου εμφανείς στα αναλυτικά στοιχεία στατιστικών του ellinikosfm.com και μπορούν να εμφανιστούν κάλλιστα στην ιστοσελίδα μας !



Χρήση Cookies στον Ιστότοπο μας

Όπως είναι συνήθης πρακτική σε πολλούς δικτυακούς τόπους, μπορούμε να αποθηκεύσουμε και να έχουμε πρόσβαση σε cookies, web beacons, Flash cookies και άλλες τεχνολογίες στον υπολογιστή σας.

Η χρήση των cookies είναι τεχνικά απαραίτητη για την ολοκληρωμένη πραγματοποίηση της σύνδεσής σας στον διαδικτυακό τόπο. Με τη χρήση του ιστότοπου με την επωνυμία «ellinikosfm.com», δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies.

Μπορείτε να ρυθμίσετε και να επιλέξετε την εξαίρεσή σας από τη χρήση των δεδομένων σας για το σκοπό διαφημίσεων βάσει ενδιαφερόντων από το ellinikosfm.com επιλέγοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.youronlinechoices.com/gr/. Σε περίπτωση που προβείτε στην ως άνω επιλογή, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε διαφημίσεις, που, όμως, δεν θα είναι στοχευμένες βάσει ενδιαφερόντων. Μπορείτε οποτεδήποτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στα αρχεία βοήθειας του προγράμματος περιήγησης που έχετε επιλέξει.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τρίτα μέρη, όπως δίκτυα διαφημίσεων, διαφημιστικές εταιρείες, διαφημιστές και πάροχοι ομάδων ακροατών (audience segment providers), μπορούν επίσης να αποθηκεύσουν και να έχουν πρόσβαση σε cookies, web beacons, Flash cookies και άλλες τεχνολογίες στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο. Για συντομία αυτές αποκαλούνται Διαφημίσεις Τρίτων.

Σε περίπτωση που ο Χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώρισή του, δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

 

Η Εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του Ιστότοπου, δεν έχει πρόσβαση ούτε ασκεί έλεγχο στα cookies των διαφημιστών ή των παρόχων υπηρεσιών και για τις πρακτικές πληροφοριών τρίτων και διαφημίσεις τρίτων δεν έχουμε ευθύνη. Τα τρίτα μέρη μπορεί να σας παρέχουν τρόπο ώστε οι πληροφορίες σας να μην χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς.
 

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία πληροφοριών που αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας. Οι δικτυακοί τόποι μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο στα cookies που έχουν αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, εάν μια εμπορική εταιρία αποθηκεύσει ένα cookie στο πρόγραμμα περιήγησής σας, η συγκεκριμένη μπορεί να έχει πρόσβαση στο δικό της cookie, αλλά όχι σε αυτό μιας άλλης εταιρίας.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies δεν σας προσδιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Περιλαμβάνουν γενικές πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας, τη σύνδεσή σας στο Internet, π.χ. λειτουργικό σύστημα και την πλατφόρμα, τη διεύθυνση IP, τις συνήθειες περιήγησης και του χρόνου περιήγησης στο Διαδίκτυο και την τοποθεσία σας.

Το ellinikosfm.com χρησιμοποιεί cookies για τους εξής σκοπούς:

*Για την αναγνώριση ή/και διατήρηση του περιεχομένου που εισάγετε κατά την διάρκεια μιας σύνδεσης στον Ιστότοπο, καθόλη την διάρκεια αυτής της σύνδεσης.

* Για την καταμέτρηση και διερεύνηση της  αποτελεσματικότητας του διαδραστικού online περιεχομένου, των λειτουργιών, διαφημίσεων και άλλων επικοινωνιών που λαμβάνουν χώρα κατά την σύνδεση με τον Ιστότοπο.
* Για να παρακολουθούμε αναλυτικά στοιχεία και τη χρήση του Ιστότοπου και να βελτιώνουμε ποιοτικά και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες του Ιστότοπου.

* Για να μας βοηθούν να σας αναγνωρίζουμε από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ως προηγούμενο επισκέπτη και να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις που ενδέχεται να είχατε ορίσει όταν το πρόγραμμα περιήγησής σας επισκέφτηκε τον Ιστότοπο. Για παράδειγμα, μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σύνδεσής σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα επαναλαμβάνετε κάθε φορά που επισκέπτεστε τον Ιστότοπο.
* Για να μας βοηθήσουν να εξατομικεύουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που βλέπετε όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο μας.
 

Web Beacons

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε web beacons (ονομάζονται επίσης διαφανή αρχεία GIF, pixels ή action tags, web bugs). Αυτές οι τεχνολογίες είναι κώδικες που προσφέρουν μια μικρή γραφική εικόνα σε έναν ιστότοπο ή σε ένα email. Τα web beacons μπορούν να αναγνωρίσουν ορισμένα είδη πληροφοριών στον υπολογιστή σας, όπως τα cookies, την ημερομηνία και την ώρα προβολής μιας σελίδας, καθώς και μια περιγραφή της σελίδας στην οποία βρίσκεται το web beacon. Σε γενικές γραμμές, οποιοδήποτε αρχείο ήταν μέρος ενός δικτυακού τόπου μπορεί να λειτουργήσει ως web beacon.

Χρησιμοποιούμε web beacons για διάφορους σκοπούς παρακολούθησης και στατιστικής καταγραφής, όπως, για παράδειγμα. για να προσδιορίσουμε εάν είστε συνδεδεμένοι στον Ιστότοπο ή όχι και εάν είστε συνδεδεμένοι σε μια υπηρεσία τρίτου μέρους (όπως π.χ. ενός ecommerce site).

Τρίτα μέρη μπορεί επίσης να χρησιμοποιούν web beacons στον Ιστότοπο για να λαμβάνουν πληροφορίες ελέγχου, έρευνας και αναφοράς ή για να κατανοούν τα ενδιαφέροντά σας και να επιλέγουν και αποστέλλουν σε σας διαφημίσεις που είναι προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας.
 

Flash cookies

Ορισμένοι από τους τρίτους συνεργάτες του Ιστότοπου μπορεί να χρησιμοποιούν Flash cookies, αλλιώς γνωστά ως τοπικά κοινόχρηστα αντικείμενα (LSOs - Locally Shared Objects). Τα Flash cookies χρησιμοποιούνται για να προσδιορίζουν τα ενδιαφέροντά σας μέσα από τα άρθρα που συμβουλεύεστε και γενικότερα για να παρακολουθούν τις συμπεριφορές των χρηστών με διάφορους τρόπους. Τα LSOs διατηρούν συλλογές δεδομένων όπως τα cookies, αποθηκευμένες σε έναν κατάλογο στον υπολογιστή ενός χρήστη, και εγκαθίστανται μέσω του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο Flash player της Adobe.
 

Πώς να εξαιρεθείτε

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε την εξαίρεσή σας από την εγκατάσταση των cookies. Για να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφερόντων του ellinikosfm.com, επιλέξτε εξαίρεση (opt out) από τις διαφημίσεις της AOL από το δικτυακό τόπο https://www.youronlinechoices.com/gr/your-choices/ και ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται.

Σημειώστε ότι ακόμα κι αν εξαιρεθείτε, θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε διαφημίσεις, αλλά δεν θα λαμβάνετε πλέον διαφημίσεις με βάση τα ενδιαφέροντά σας.

Εάν διαγράψετε τα cookies σας, στο μέλλον θα χρειαστεί να εξαιρεθείτε ξανά. Επίσης, σε περίπτωση χρήσης διαφορετικών προγραμμάτων περιήγησης (browser), θα πρέπει να εξαιρεθείτε από το κάθε ένα ξεχωριστά.

Επίσης, μπορείτε να διαχειριστείτε τα cookies χρησιμοποιώντας τα στοιχεία ελέγχου του προγράμματος περιήγησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διαγράφετε και να ελέγχετε τα cookies που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, δείτε το https://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο της IAB https://www.youronlinechoices.com/gr/your-choices/ και το δικτυακό τόπο του Adobe Flash https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html

Αναζήτηση στην Playlist

Τίτλος Τραγουδιού:

Καλλιτέχνης (επώνυμο):

Αλμπουμ:

Είδος:

 

Η ιστοσελίδα ειναι αφιερωμένη στην μνήμη του πατέρα μου και της μητέρας μου. The website is dedicated to my father's and my mother's memory.