Αναζήτηση στην Playlist

Τίτλος Τραγουδιού:

Καλλιτέχνης (επώνυμο):

Αλμπουμ:

Είδος:

 

Το δημοφιλέστερο Ραδιόφωνο

Live Greek Radio
Αν είσαστε καλλιτέχνης ή μουσικό συγκρότημα και θέλετε να προβληθείτε μέσα από την σελίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας το υλικό της δουλειάς σας.

Tunein

Αλκμήνη Χατζηγιάννη

Η πρώτη επαφή με το τραγούδι ήταν στην Καστοριά όταν ξεκίνησε να τραγουδάει προκειμένου να βοηθήσει τους γονείς της στα έξοδα των σπουδών της.. Έπειτα απο μια αξιόλογη πορεία σε επαρχιακές πόλεις και μ'ένα πολύ καλό ρεπερτόριο από ελληνικό και ξένο μοντέρνο τραγούδι εως και λαικο κατεβαίνει γεμάτη αυτοπεποίθηση στην πρωτεύουσα για να ξεκινήσει την καριέρα της δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως Νίκο Βέρτη, Πάνο Κιάμο, Σταμάτη Γονίδη, Νίκο Οικονομόπουλο, Πάολα, Χρήστο Μενιδιάτη... και πολλούς άλλους. 
 
 
Από το 2007 έως το 2010 συμμετείχε στο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα Mystiquedp  και ήταν η «πρώτη» φωνή στο mega-hit «Μην κάνεις πως δεν θυμάσαι», σε συνεργασία με τους NEΒMA, το οποίο παρέμεινε στα ελληνικά charts για πάνω απο ενάμισι χρόνο και ακούγεται ακόμα στα ραδιόφωνα.
 
 
 Μετά την διάλυση του συγκροτήματος στις αρχές του 2010 συνεχίζει την προσωπική της καριέρα πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε μεγάλα clubs της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας καθώς και σε μουσικά σχήματα με σημαντικούς συνεργάτες (Νίκο Μακρόπουλο, Αντύπα). Παράλληλα, ηχογράφησε το τραγούδι “Calendar Girl”  σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης κομμωτή και tv-persona Τρύφωνα Σαμαρά, το οποίο βρέθηκε στα ελληνικά top και παρουσιάστηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές “Next Top Model” (ANT-1) και “MEGA Star” (MEGA).
 
 
Το 2011 γνωρίζει επιτυχία με δύο δυνατές συνεργασίες, με τους rappers TheRook και OMINUS και τα τραγούδια «Πες μου ποιός» και «Καυτό καλοκαίρι» αντίστοιχα, οι οποίες βρίσκονται στα top-5 πολλών ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Το video-clip του «Πες μου ποιός» παίζεται ήδη μαζί με τις υπόλοιπες ελληνικές επιτυχίες σε τηλεοπτικούς μουσικούς σταθμούς όπως το MAD-TV, ενώ στα μέσα Ιουλίου oλοκληρώνεται και το video-clip του κοματιού «Καυτό καλοκαίρι», το οποίο μέσα σε λιγότερο απο 2 μήνες έχει δεχτεί πάνω απο 1.200.000 views σε διάφορα κανάλια του youtube, ένα πρωτοφανές ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.
 
 
  Από το καλοκαίρι του 2013 έως 2015 βρίσκεται στο πλευρό της Πάολα συμμετέχωντας στο καλοκαιρινό tour καθώς και στο χειμερινό σχήμα του TEATRO MUSIC HALL με Πάολα, Παντελίδη, Τάμτα και Stan. Οι εμφανίσεις συνεχίστηκαν και στη Θεσσαλονίκη στην “Πύλη Αξιού”. Παράλληλα ηχογραφεί το νέο της κομμάτι με τίτλο “Τι είπες τώρα” με ελαφρολαικό ύφος και ολοκληρώνει και το video-clip του εν λογω τραγουδιού. Το κομμάτι ξεκινά να παίζεται στο Mad Greekz και η ίδια εμφανίζεται στην εκπομπή του Θανάση Γκαραβέλα όπου τραγουδά με την ορχήστρα της διάφορα κομμάτια τα οποία έχουν μια αξιόλογη πορεία στα κανάλια του YouTube!!
 
 
   2016 και το πρώτο solo δισκογραφικό της συμβόλαιο με την εταιρεία Spicy καθώς και το νέο της κομμάτι 'ΘΥΜΩΝΩ' που κυκλοφορεί και κερδίζει τις εντυπώσεις σε μουσική-στίχους του Γιάννη Ιερεμία. Επίσης  τηλεοπτική εμφάνιση στο STAR channel και στο παιχνίδι ΡΑΝΤΕΒΟΥ, τραγουδώντας επιτυχίες στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή!!

Αναζήτηση στην Playlist

Τίτλος Τραγουδιού:

Καλλιτέχνης (επώνυμο):

Αλμπουμ:

Είδος:

 

Το δημοφιλέστερο Ραδιόφωνο

Live Greek Radio
Αν είσαστε καλλιτέχνης ή μουσικό συγκρότημα και θέλετε να προβληθείτε μέσα από την σελίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας το υλικό της δουλειάς σας.

Tunein

Η ιστοσελίδα ειναι αφιερωμένη στην μνήμη του πατέρα μου και της μητέρας μου. The website is dedicated to my father's and my mother's memory.